Hoogwaardige tractieliften

Möhringer liften is dé specialist in vrijwel ieder type lift. Wij leveren de beste totaaloplossingen voor transportvraagstukken binnen een gebouw. Er bestaan diverse soorten typen liften. Over welk type voor uw project het meest geschikt is, adviseren wij u graag. De tractielift is het meest klassieke type lift. Deze lift zit bevestigd aan aangedreven kabels, met een uitgebalanceerd contragewicht zorgt dat de belasting voor de aandrijving minimaal blijft. Tractieliften zijn geschikt voor vrijwel ieder gebouw en kunnen vaak onderhouden worden, terwijl de lift in bedrijf blijft. Daarmee zijn tractieliften ideaal voor toepassingen waarbij een zéér hoge mate van beschikbaarheid erg belangrijk is, zoals ziekenhuizen en kantoorgebouwen.

Denkt u dat tractieliften goed binnen uw project of pand zouden passen, of wilt u advies aangaande de plaatsing van tractieliften? Aarzel dan niet en neem contact op met Möhringer liften voor een advies op maat. 

T: 023 51 73 300
F: 023 51 73 301
E: info@mohringer.nl
 

De voordelen van onze tractieliften:

• Wij plaatsen zowel zeer grote als kleine tractieliften in elk gebouw;
• Möhringer kan liften plaatsen in nieuwbouw als in bestaande gebouwen;
• Bij elke installatie kunt u kiezen voor aantrekkelijke onderhoudscontracten;
• Wij sporen storingen en defecten op vóórdat deze het bedrijf beïnvloeden.

Profiteer van de service van Möhringer

Onze dienstverlening aan u houdt niet op bij het plaatsen van een lift. In zekere zin begint deze dan pas. Voor ons is uw tevredenheid en het goed functioneren van de door ons geplaatste tractieliften van zeer groot belang. Of het nu tractieliften of een andertype lift betreft, van de kwaliteitsservice van Möhringer wordt u altijd beter. Zo hebben wij tractieliften mogen plaatsen en onderhouden in diverse stations, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen in Nederland. Hier vindt u daar enkele voorbeelden van.