Personenlift

Sinds vanaf het begin van de 20e eeuw hoge gebouwen steeds meer in de mode raakten, is er grote behoefte aan transportoplossingen binnen gebouwen. Tegenwoordig zijn personenliften niet meer weg te denken uit de meeste openbare gebouwen en kantoren. Verschil met een eeuw geleden is ook dat er veel meer eisen gesteld worden aan gebouwen. Waar men toen een personenlift gebruikte om grote hoogteverschillen te overbruggen, dient men nu ook toegankelijkheid te bieden aan mindervaliden en moet de lift de juiste uitstraling overbrengen. Voor de installatie en het onderhoud van alle denkbare personenliften benadert u Möhringer liften. Wij zijn dé totaalspecialist in liften en denken graag met u mee over passende oplossingen voor uw project of pand. 

Waarom een personenlift van Möhringer:

Vrijwel geen enkel groot gebouw kan tegenwoordig nog zonder personenliften. Het kan daarom nooit kwaad om eens te informeren bij Möhringer liften. Wij adviseren u graag over de juiste personenliften.

T: 023 51 73 300
F: 023 51 73 301
E: info@mohringer.nl

• Wij begeleiden u van A tot Z en nemen u alle zorgen uit handen;
• Hoge betrouwbaarheid door goed onderhoud;
• Ook in bestaande gebouwen plaatsen wij hoogwaardige personenliften;
• Dankzij controle op afstand garanderen wij een maximale beschikbaarheid.

Bij Möhringer treft u álle soorten personenliften

Tegenwoordig valt er nogal wat te kiezen als het op verschillende soorten personenliften aankomt. Des te meer reden waarom u uzelf een dienst bewijst door u goed te laten adviseren. Möhringer levert vrijwel elk type lift, waardoor wij u altijd van een eerlijk en afgewogen advies kunnen voorzien. Zo hebben wij personen liften mogen plaatsen en onderhouden in diverse stations, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen in Nederland. Hier vindt u daar enkele voorbeelden van