Samen streven wij naar perfectie!

Door te werken in lijn met onze kernwaarden (betrouwbaarheid / kwaliteit / wendbaarheid / respect) werken wij dagelijks aan het behalen van onze missie:

Wij willen de klant aan de best passende lift-technische oplossing helpen en bijdragen aan het succes van onze partners. Daarvoor maken wij contact en dragen onze waarden uit in alles wat we doen.

Wij bieden optimale maatwerk oplossingen voor lifttoepassingen en leveren service- en onderhoudsdiensten voor eigen en ander fabricaat liften.

In Nieuwbouw- en Moderniseringsprojecten komen wij tegemoet aan klantspecifieke ontwerp- en gebruikseisen, in lijn met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving (o.a. 2014/33/EU). Installaties worden pas in bedrijf gesteld als zij voldoen aan onze hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Bij beheer van onze Bestaande Installaties stellen wij alles in het  werk om kwalitatief hoogwaardig preventief- en correctief onderhoud te leveren - gericht op het beperken van storingen en het garanderen van een maximale beschikbaarheid van de liftinstallatie.