Hydraulische liften

Het is waarschijnlijk de meest fraaie en meest compacte verticale transportoplossing die er tegenwoordig bestaat: hydraulische liften. Deze worden in beweging gezet door vloeistof die onder druk wordt gezet. Dit zorgt voor een vloeiende beweging en een gelijkmatige versnelling. Bijzonder comfortabel. Möhringer biedt uiteenlopende hydraulische liften. Van kant-en-klare concepten, tot compleet nieuwe ontwerpen, geheel toegespitst op uw specifieke wensen. Wij hebben een productlijn en ontwerpafdeling voor hydraulische liften. Dat betekent dat wij altijd optimaal kunnen voldoen aan uw wensen. 

Waarom een hydraulische lift van Möhringer:

U vindt een frisse en moderne uitstraling van het interieur van uw gebouw erg belangrijk? Dan past een hydraulische lift van Möhringer vermoedelijk naadloos in uw concept. Neem daarom contact op voor meer informatie en advies. 

T: 023 51 73 300
F: 023 51 73 301
E: info@mohringer.nl


• Wij leveren een product dat nauw aansluit bij uw wensen en voldoet aan uw eisen;
• Onze bestaande productielijn maakt een snelle levering mogelijk;
• Möhringer is dé specialist in onderhoud en reparatie van hydraulische liften;
• Installatie in zowel nieuwe als bestaande gebouwen.

Kwaliteit en service die verder gaat bij hydraulische liften

Wij prijzen onszelf gelukkig met een grote en tevreden klantenkring. Die hebben wij opgebouwd door niet alleen goede hydraulische liften te leveren, maar ook door er nadien voor te zorgen dat onze liften uitstekend functioneren. Zo hebben wij hydraulische liften mogen plaatsen en onderhouden in diverse stations, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen in Nederland. Hier vindt u daar enkele voorbeelden van.