Goederenlift

Ziekenhuizen, overheidsgebouwen, grote kantoren, het zijn vaak kleine steden op zich. Steden met interne transportbehoeften en onderliggend logistiek netwerk. Goederen liften zijn binnen dat netwerk vaak cruciaal. Wanneer er binnen het gebouw zware objecten verplaatst dienen te worden, bieden ze uitkomst. Maar goederen liften bewijzen natuurlijk vooral hun waarde bij verhuizingen. We leven in een dynamische tijd en de wensen qua behuizing van bedrijven en instellingen verandert voortdurend. Möhringer liften levert goederen liften, zowel inpandige goederen liften als panoramaliften. 

Goederenlift via Möhringer:

U neemt een gebouw in gebruik waar u graag een goederen lift in wil hebben geplaatst? Of de huidige goederen lift is aan vervanging toe. Neem dan altijd eerst contact op met ons. Wij voorzien u altijd vrijblijvend van advies en verzorgen desgewenst het hele traject, van A tot Z. Dat betekent dat wij de lift fabriceren naar uw wensen, plaatsen en nadien ook onderhouden.

T: 023 51 73 300
F: 023 51 73 301
E: info@mohringer.nl

• Möhringer levert goederen liften, zowel voor lichte als zeer zware toepassingen;
• Ook het onderhoud van goederen liften is bij ons in goede handen;
• Door onze montage en onderhoud is een veilige lift gegarandeerd;
• Altijd service en advies op maat.

De meeste keuze uit goederen liften

Möhringer is een allround liftenspecialist. Dat betekent dat onze expertise veel verder reikt dan goederen liften alleen. Binnen het segment goederen liften bieden wij u ook nog eens bijzonder veel keuze. Dat is niet alleen op zichzelf erg prettig, maar u weet dat u ook altijd een eerlijk en goed advies krijgt. Wij hoeven u namelijk niet één specifiek product aan te prijzen. De afgelopen jaren hebben wij een ruime en tevreden klantenkring opgebouwd. Bij vele klanten hebben wij verschillende soorten liften geleverd en doen wij al jaren het onderhoud van de door ons geplaatste of bestaanden liften. In vele stations, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen in Nederland zijn liften van Möhringer te vinden. Hier vindt u daar enkele voorbeelden van.