Afmeting lift

Liften zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van het gebruik en de toepassing ervan is er altijd één het meest geschikt voor uw project of gebouw. Wij beschikken over uitgebreide kennis van alle soorten en afmetingen liften. Als de afmetingen van liften een belangrijke overweging zijn, dan wendt u zich tot ons. Zo leveren, plaatsen en onderhouden wij bijvoorbeeld zeer grote liften voor ziekenhuizen en goederenvervoer, maar doen wij dat eveneens voor kleine en compacte goederen- en personenliften. De afmetingen van liften moeten passen bij de omvang en het gebruik van het pand. 

Daarom een lift van Möhringer:

Wilt u advies over het type liften of de juiste afmetingen van liften die u nodig heeft in een gebouw of bij een project? Het kan nooit kwaad contact op te nemen en vrijblijvend advies in te winnen. Welke afmetingen van liften u ook zoekt, wij kunnen u altijd verder helpen. 

T: 023 51 73 300
F: 023 51 73 301
E: info@mohringer.nl

• Wij plaatsen en onderhouden alle soorten liften;
• Möhringer adviseert en zorgt dat u altijd de juiste lift krijgt;
• Maatwerk is bij ons gegarandeerd en wij zorgen voor de juiste afmetingen van liften;
• Wij leveren oplossingen voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen.

Alle afmetingen van liften

Zoals gezegd bieden wij nogal wat keuze. Dat is natuurlijk prettig, maar niet altijd eenvoudig. Daarom adviseren wij u graag bij uw keuze. En omdat wij vrijwel alle afmetingen van liften bieden en ook vrijwel ieder type lift, kunt u altijd van een gedegen en eerlijk advies op aan. Bekijk hier een aantal van onze referentieprojecten en laat u inspireren in de mogelijkheden voor het kiezen van de juiste lift.